Käyttö- ja toimitusehdotVoimassa 2.7.2022 alkaen

Hopeakettu

Osoite: Palolahdentie 116, 41820 Saakoski

Y-tunnus: 3284166-4

Puhelin: 044 361 9876

www.hopeakettu.net

Hopeakettu myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Alle 18-vuotiaan ostajalla oltava huoltajien suostumus. Tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan sähköpostilla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi tuotteita sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Käteismaksu toimittaessa. 

Postiennakko.

Tilisiirto. Maksun tullessa tilille toimitus aktivoituu. 

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat

Nouto omasta Postista / Nouto R-kioskista. Hinta määräytyy postin mukaan. Sovittaessa toimitus lähelle tai nouto kotipaikasta.

Toimitusaika

Tilauksesi käsitellään ja lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen jättämisestä. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-5 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen tai postin aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Ruuhka ja loma-aikana toimitukset saattavat pidentyä jopa 7 päivään. Pidemmät viivytykset ilmoitetaan etusivulla erikseen. Huomioithan että tilaustöissä lähetysaika pidempi.

Kirjeet toimitetaan postilaatikkoon.

Paketit toimittaa posti joko noudettavaksi lähimpään postin pisteeseen tai valitsemaasi noutopaikkaan.

Tilaustuotteen valmistusaika on 1-2 kk.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Tilauksesta tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta mikäli tuote ei ole viallinen.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Mikäli tuote on viallinen maksamme palautuskulut.

Jos vahinko on käynyt ja olet saanut väärän tuotteen, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä ja palauttaa tuote lähettäjälle. Laita mukaan tilausvahvistus. Kun tuote on saapunut, lähetämme sinulle uuden ja korvaamme mahdolliset lähetyskulut.

Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Palautusosoite:
Hopeakettu

Palolahdentie 116

41820 Saakoski

Luo kotisivut ilmaiseksi!