Blogi

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Olen nyt ommellut majavan turkista istuintyynyjä ja rukkasia. Aivan ihana materiaali majavan turkis. Helppo käsitellä ja mahtava karva. Ompelen vanhalla huskylla ja osan teen vielä käsin. Rukkaset ruuhkaan ommella käsin, ja samoin tupsut pipoihin ja koruihin. Teen tilaustöitä pääasiassa asiakkaan omista turkiksista tai nahoista. Jonkin verran teen itse muokkausta ja niistä erilaisia töitä. Kierrätän myös mummoni minkin turkista tekemällä mm. lompakkoja. Suunnittelen itse kaavat, joihin asiakas voi vaikuttaa. 
Hopeakettu sai nimikko korun. Korut on tehty fimo-massasta ja on saanut logosta muotonsa. Hopeakettu-korua voi saada tulevaisuudessa kaulakoruna, avainnauhana ja avaimenperänä. 

Nyt saatavilla erilaisia sydän korviksia, riipusta puuvillanauhalla ja avainnauhaa.

Tulossa uusia nappikorviksia myyntiin. Teon alla Tähtiyö-sarjaa, joka mustaa Fimo-massaa ja hopean väristä bling blingiä. Korvikset ovat kevyitä pitää ja kestää hiukan kosteuttakin. Samaan sarjaan tulossa myös roikkuvia korvakoruja ja kaulakorua. Sopii hyvin juhlaan tai arkeen.

Revontuli-korut ovat saaneet idean oikeista revontulista. Tykkäämme molemmat katsoa revontulia talvisin. Tällä hetkellä löytyy puna-sini-musta värisiä. Myöhemmin on tulossa myös esim. puna-musta-hopea värisiä joissa on efekti hopeaa.

Nyt myynnissä mini Käpy-korviksia. Tehty luonnon männyn kävyistä. Kävyt noin 2 cm korkeita. Rajoitettu määrä. Korun osat hopeoitua ruostumatonta terästä.

Verkkokauppa auki 24/7. Verkkokaupastamme löytyy ihania Fimo-koruja, turkiskoruja ja sulkakoruja. Korut ovat saaneet inspiraatiota luonnosta. Koruja löytyy Vanamo-mallistoa, Koiran tassuja, Sydämiä ja erilaisia turkiksista tehtyjä koruja. Ja niin herkullisia karkki-koruja. Avajaistarjous viikon 27 ajan: Vaahtokarkkikorut 10€, erilaisia...

Nyt meidän koruja on myynnissä Korpilahden Satamakapteenissa! Käyhän tutustumassa upeisiin käsintehtyihin koruihin. Samalla mäet meidän hienon sataman. Verkkokauppa aukeaa heinäkuussa, käymme ensin lapissa hakemassa ideoita koruihin.

Olemme äiti ja tytär Keski-Suomesta ja aloitimme pienyrityksen nimeltä Hopeakettu. Ajatuksenamme on saada ansaittua hevonen työllä. Koru-Arvi on näyttänyt meille esimerkkiä, että se onnistuu.

Luo kotisivut ilmaiseksi!