Blogi

Hopeakettu sai nimikko korun. Korut on tehty fimo-massasta ja on saanut logosta muotonsa. Hopeakettu-korua voi saada tulevaisuudessa kaulakoruna, avainnauhana ja avaimenperänä. 

Nyt myynnissä mini Käpy-korviksia. Tehty luonnon männyn kävyistä. Kävyt noin 2 cm korkeita. Rajoitettu määrä. Korun osat hopeoitua ruostumatonta terästä.

Verkkokauppa auki 24/7. Verkkokaupastamme löytyy ihania Fimo-koruja, turkiskoruja ja sulkakoruja. Korut ovat saaneet inspiraatiota luonnosta. Koruja löytyy Vanamo-mallistoa, Koiran tassuja, Sydämiä ja erilaisia turkiksista tehtyjä koruja. Ja niin herkullisia karkki-koruja. Avajaistarjous viikon 27 ajan: Vaahtokarkkikorut 10€, erilaisia...

Nyt meidän koruja on myynnissä Korpilahden Satamakapteenissa! Käyhän tutustumassa upeisiin käsintehtyihin koruihin. Samalla mäet meidän hienon sataman. Verkkokauppa aukeaa heinäkuussa, käymme ensin lapissa hakemassa ideoita koruihin.

Olemme äiti ja tytär Keski-Suomesta ja aloitimme pienyrityksen nimeltä Hopeakettu. Ajatuksenamme on saada ansaittua hevonen työllä. Koru-Arvi on näyttänyt meille esimerkkiä, että se onnistuu.